Tips for nettredaktører: Hjemmeside for avanserte brukere - gratis finjustering via eKiwi

Innholdsfortegnelse

For mange PC -brukere er et privat eller profesjonelt nettsted et absolutt must. Imidlertid er det mye arbeid å planlegge, opprette og opprettholde en Internett -tilstedeværelse.

Verktøyene fra www.eKiwi.de kan spare deg for mye arbeid og tid når du utvikler nettstedet ditt. I gratis serviceområdet til eKiwi.de er det mange grafiske elementer som kan regenereres for din egen hjemmeside og deretter brukes umiddelbart. Disse inkluderer introer og bannere i Flash -format, animerte eller statiske GIF.webp -bannere i alle tenkelige standardstørrelser, flotte grafiske overskrifter med integrert tekst eller morsomme smilefjes som kan kombineres med en tekst som kan velges fritt.
FavIcon -generatoren godtar en bildefil i JPG.webp-, GIF.webp- eller PNG -format. Generatoren bruker dette til å lage en liten, firkantet favicon -fil som er zippet og tilbys for nedlasting. ZIP -arkivet inneholder også instruksjoner om hvordan du installerer favikonet slik at det vises i adresselinjen til venstre for URL -adressen i nettleseren. Miniatyrbilder er reduserte visninger av en bildefil. De kan enkelt opprettes med miniatyrgeneratoren. Generatoren tar et bilde fra harddisken og konverterer det til et miniatyrbilde med et forhåndsinnstilt antall piksler. Det er til og med mulig å rotere miniatyrbildet gradvis eller merke det.
EKiwi.de WebTools utvider ikke bare hjemmesiden din med grafikk, men også med flere veldig nyttige interaktive tjenester. Gjesteboken lar besøkende til hjemmesiden legge inn sine egne kommentarer, som deretter vises på siden for alle å se. EKiwi.de -tilbudet inkluderer mange andre gratis tilbud. Disse inkluderer CodeSnippets i CSS -formatene; HTML, JavaScript og PHP - for enkel kopiering, endring og liming inn på din egen hjemmeside. Mange Java -appletter og Java -skript er også tilgjengelige. Et besøk på www.eKiwi.de er verdt for hver nettredaktør.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave