Registrer og vis tideler av et sekund og hundredels sekund i Excel -tabeller

Innholdsfortegnelse

Slik registrerer du tider med tideler av et sekund og et hundredels sekund

Tiende sekund og hundredels sekund er ikke bare nødvendig for timing i sport. De kan også være viktige for vitenskapelige målinger eller produktivitetsberegninger.

For å angi et tidspunkt som også tar hensyn til en verdi som er mindre enn et sekund eller inneholder slike tideler og hundredeler, angir du en tid i en celle som følger:

M: SS, HT

Så hvis du for eksempel vil angi tiden 1 minutt, 23 sekunder, 8 tideler og fire hundredeler, bruker du følgende uttrykk for Excel -cellene:

1:23,84

Hvis du angir en tidsverdi i dette skjemaet i en celle, viser Excel det imidlertid litt annerledes, som du kan se i følgende figur:

Tidsverdien lagres internt med informasjonen på tideler og hundredeler av et sekund, men den vises ennå ikke tilsvarende. Et tilpasset tallformat hjelper deg med å vise slike resultater. Slik setter du opp dette:

  1. Klikk på cellen eller celleområdet du vil formatere.
  2. Trykk på tastekombinasjonen CTRL 1. Den fungerer i alle versjoner av Excel.
  3. Bytt til fanen BETALING.
  4. Aktiver KUNDE -oppføringen i KATEGORI -listen.
  5. Skriv inn følgende format i inndatafeltet:
    mm: ss, 00
  6. Lukk dialogvinduet med OK -knappen.

Etter denne prosessen viser Excel tallet med desimalene i tiendedelen av et sekund og hundredelene av et sekund i cellen uten problemer. I redigeringslinjen beholder Excel den avrundede formen:

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave