Windows Live Movie Maker 2011: Gratis videoredigering fra Microsoft

Innholdsfortegnelse

Langtids Windows-brukere vet: I tidligere versjoner var Windows Movie Maker et rudimentært verktøy for å klippe videoklipp i operativsystemet. Men selv om Microsoft siden har kastet Movie Maker over bord, må de

Den er fortsatt tilgjengelig som en egen applikasjon og er rett og slett ikke lenger en del av standardverktøyene i Windows 7 og Vista.

Windows Live Movie Maker 2011 er selvfølgelig ikke et fullstendig program som kan holde tritt med kommersielle videoredigeringsprogrammer. Men den store fordelen med det reduserte utvalget av funksjoner er brukervennligheten: Du kan holde sammen videobiter, vise tekst i videoen og legge til musikk i klippet ditt.

Mange brukere forventer ikke noen ytterligere funksjoner innen videoredigering, ettersom de først og fremst ønsker å følge de bevegelige ferieminnene som en lengre film med passende informasjonstavler og stemningsfull musikk.

Hvis du tilhører denne gruppen brukere, bør du definitivt prøve Windows Live Movie Maker - spesielt siden den er levert av Microsoft helt gratis.

Last ned Windows Live Movie Maker 2011:
http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other

Merk: Det er ingen separat nedlasting for individuelle live -applikasjoner. Microsoft tilbyr bare en slags nedlastingsbehandling som du kan bruke til å laste ned de live programmene du ønsker. Sørg derfor for at bare programmene du vil installere er valgt.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave