Endre enkelt farger i Windows 10: Slik gjør du det!

Aksentfargetips og guider for deg

Ulike farger har forskjellige effekter på mennesker. Disse varierer igjen fra person til person. For å føle deg helt komfortabel i det nye operativsystemet, anbefales det å tilpasse de grunnleggende fargeinnstillingene til personlige preferanser.

Ulike fargeinnstillinger skal imidlertid ikke bare sees på som en personlig gimmick. Med de riktige justeringene kan du for eksempel beskytte øynene dine og dermed optimalisere ditt daglige arbeid.

Hvis du vil tilpasse fargene på Windows 10, kan du gjøre dette via innstillingene. Du kan ikke bare angi fargen på menybakgrunnen, men også fargen på oppgavelinjen, startmenyen, vindusrammer og tittellinjer.

Endre fargene i Windows 10

Hvordan gjøre det:

  1. Åpne innstillingene ved å klikke på startmenyen i systemstatusfeltet og deretter på "Innstillinger" (girsymbol).

  2. Klikk på "Personalisering".

  3. Gå til "Farger" i venstre kolonne.

  4. Her kan du endre farger og velge dine egne farger. I tillegg kan du velge mellom Windows -modusene "lys" og "mørk" for systemet og appene. Gjennomsiktigheten til oppgavelinjen og vinduet kan også slås på eller av her.

Tips

Hvis du merker at øynene dine blir slitne mens du arbeider på PC -en, kan du sette fargene på skjermen til svart -hvitt for å motvirke dette.

Finn den ideelle fargegjengivelsen i Windows 10

Etter alle de fine justeringene som er gjort, er det fortsatt en viss gjenværende misnøye? Dette kan skyldes at skjermen din ikke er riktig innstilt. For lyst, for mørkt. Feil kontrast etc. Med det integrerte verktøyet "dccw" kan du perfekt kalibrere skjermen for å få mest mulig ut av skjermen og for å beskytte øynene dine best mulig. Alternativet for den ideelle konfigurasjonen av fargedisplayet har eksistert i flere år.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave