Vis store Excel -tabeller uten problemer

Innholdsfortegnelse

Mer oversikt i svært omfattende Excel -tabeller

Du kjenner problemet: Du jobber med et omfattende bord som, til tross for den store skjermen med høy oppløsning, ikke kan se i sin helhet på skjermen. Dette blir ofte etterfulgt av en tungvint rulling frem og tilbake mellom forskjellige områder av bordet. Du kan unngå det med følgende triks:

Fordel et stort bord over flere vinduer. Du kan deretter ordne disse på skjermen på en slik måte at all informasjon som er viktig for deg alltid er synlig samtidig - uansett hvor den er i tabellen. Gjør følgende for å gjøre dette:

Når du arbeider med Excel 2007, bytter du til "View" -båndet. Der klikker du på "Nytt vindu". I Excel 2003, 2002 / XP og 2000 velger du kommandoen "Nytt vindu" fra "Vindu" -menyen.

Excel oppretter deretter et nytt vindu for den nåværende tabellen for alle versjoner. Du har nå muligheten til å arrangere de to vinduene side om side eller oppå hverandre, for eksempel, og vise en annen del av den samme tabellen i hvert vindu.

Direkte sammenligninger av celleinnhold eller kontrollformler er mulig med liten innsats. Følgende figur viser en arbeidsbok delt inn i tre vinduer i Excel 2007:

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave