De mest kjente feilkodene i Windows 10 - oversikt

Et blikk på de mest populære feilmeldingene

Windows liker å kommunisere med sine brukere via små snakkebobler. Systemet ønsker ofte å kommunisere noe til brukeren eller krever at han tar beslutninger i løpet av en installasjon. Imidlertid uttrykker Windows seg noen ganger så vanskelig at selv avanserte databrukere har problemer med å identifisere problemet nøyaktig.

Feilmeldinger i Windows 10 er noe vanlig og ikke grunn til bekymring. Men hva betyr de individuelle feilkodene egentlig?

En oversikt over de mest populære feilmeldingene i Windows 10 hjelper brukeren med å finne årsaken til problemet. Imidlertid, ved hjelp av feilsøking og problemløsende veivisere i Window 10, er brukerne stadig i stand til å dechiffrere feilkoder selv og løse problemer uavhengig.

Et system som Windows 10 har mange oppgaver å gjøre. På den ene siden må den kjøre jevnt på enheter fra forskjellige produsenter; på den andre siden er det også skadelig programvare som systemet må avverge. På grunn av denne mangfoldige tenkelige kombinasjonene mellom maskinvare og programvare, er det absolutt umulig for produsenten av driftsprogramvare å garantere en absolutt feilfri programsekvens i alle tenkelige tilfeller.

De 10 viktigste feilmeldingene

I det følgende har vi listet opp noen av de vanligste feilene, og gir også tips om hvordan du kan rette dem.

  1. Hva gjør jeg når STOP -feilen 0x0000007A oppstår?
  2. Hvordan kan du fikse STOP -feil 0x0000000A - IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL?
  3. Hva bør du gjøre hvis du får meldingen "msvcr100dll mangler"?
  4. Hvordan må du håndtere STOP -feilen 0x0000001E - KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED?
  5. Hva skal jeg gjøre i tilfelle STOP -feil: 0x00000024 - NTFS_FILE_SYSTEM?
  6. Hvordan fikser jeg STOPP -feilen: 0x000000EA - THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER?
  7. Hvordan reagerer du på feilmeldingen Objektopprettelse av Active-X-komponent er ikke mulig?
  8. Følgende oppføring mangler: dllrun- Hva du må gjøre for å fikse dette problemet.
  9. Hvordan takler jeg feilmeldingen Catalyst Center: Host -programmet har sluttet å fungere?
  10. Hvis MSIEXEC.EXE ikke kan bli funnet.

Hvor viktig er dll -filer for Windows 10?

DLL -feil dukker stadig opp på Windows. De påvirker hastigheten og stabiliteten til systemet ditt og bør derfor løses raskt. DLL -filer er spesielt viktige fordi de lar flere programmer bruke visse funksjoner. For eksempel, hvis systemet starter på nytt kort tid før påloggingsvinduet, er trolig filen KERNEL32.DLL skadet. I så fall hjelper Windows Recovery Console deg med å feilsøke problemet. Du kan bruke gratis Dependency Walker -verktøyet til å løse de fleste andre DLL -problemer.

Kritisk prosess døde - Når Windows 10 krasjer fullstendig

Det er sannsynligvis en av de mest fryktede feilmeldingene i Windows 10: "Kritisk prosess døde". Dette etterfølges av fullstendig systemkrasj. Brukere kan bare jobbe med operativsystemet igjen etter en omstart. Meldingen vises når Windows bytter eller fjerne en viktig systemfil i bakgrunnen lagt merke til Det er tre enkle trinn for å reparere eller gjenopprette den aktuelle filen.

Tips

Hvis det skjer med ubehagelig regelmessighet at Windows fryser og bare kan gjenopplives ved omstart, kan en hurtigreparasjon utgitt av Microsoft hjelpe. Merk følgende: Du bør bare installere det hvis du faktisk er påvirket av problemet. Installasjon som en forholdsregel er ikke nødvendig.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave