Gratis OCR -program for gjenkjenning av skannede tekster

Innholdsfortegnelse

Hvis du skanner en tekst, kan du ikke redigere den direkte i Word: Skannere lager bildefiler som en tekstbehandler kan gjøre lite med.

Du kan selvfølgelig sette inn denne bildefilen i Word, men hvis du vil endre eller legge til teksten, må du først skrive den inn for hånd - eller konvertere den med et OCR -program: OCR er forkortelsen for "Optical Character Recognition "skjuler ingenting annet enn" tekstgjenkjenning ".

Hvis skanneren din ikke kom med et OCR -program, må du vanligvis grave dypt ned i lommen: OCR -applikasjoner koster ofte 100 euro og mer, men unntak som "FreeOCR" bekrefter regelen. FreeOCR er helt gratis å bruke og kan også brukes kommersielt.

Betjeningen er enkel takket være det ryddige grensesnittet, og en tyskspråklig versjon er også tilgjengelig. FreeOCR støtter Windows XP i 32-biters versjon og Windows 7 og Vista med 32-bit og 64-bit.

Last ned fra FreeOCR:http://www.paperfile.net/

Last ned tyske språkfiler for FreeOCR: http://www.paperfile.net/ocr_lang.htm

Merk: Sammenlignet med kommersielle OCR -programmer, blir det raskt tydelig med FreeOCR at flere ord blir gjenkjent feil. Imidlertid er manuell etterbehandling nødvendig for nesten hver skannede tekst, og FreeOCR frigjør deg fullstendig fra tidkrevende skriving-tidsbesparelsene er enorme til tross for behovet for korrektur.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave