Eiendomsforvaltning i åpen kildekode

Innholdsfortegnelse

Programvaren "Berlussimo" administrerer alt som har med bygårder å gjøre. Programmet utvikles på en praktisk måte av et selskap som forvalter hus selv.

Windows + Linux / tysk / åpen kildekode. Berlus GmbH er et eiendomsforvaltningsselskap i Berlin. Eiendomsforvaltere må organisere mange forskjellige områder: håndverkstjenester, leietakere, reparasjoner, vedlikehold av hager og mye mer. Alt dette bør styres så jevnt som mulig av datamaskinen. På Berlus var de så misfornøyd med de eksisterende løsningene at de bestemte seg for å utvikle sitt eget program: Berlussimo.
I dag kan du laste ned Berlussimo fra GitHub under gratis lisens AGPL-3.0 og bruke den gratis. Eller spør Berlus GmbH direkte, kanskje dette vil føre til et samarbeid.
Den gratis lisensen sikrer at dataene dine i Berlussimo er permanent sikre: det er ingen som kan fjerne programmet fra markedet. Alle dataformater, grensesnitt og programkoder er offentlig tilgjengelige.
Open source -utviklingsmodellen gjør det lettere å optimalisere arbeidsprosesser og tilpasse EDP til dem. For eksempel kan Berlussimo oppdatere beholdning, regnskap og statistikk fra en innkommende faktura samtidig. Programmet bruker de samme dataene til å generere utgående fakturaer og informasjon som huseiere kan få tilgang til online.
Programmet kjører på en webserver med PHP og MySQL og opereres i nettleseren.
mer om emnet

  • Berlussimo på GitHub
  • Berlussimo på produsentens nettsted
  • Åpne løsninger for eiendomsbransjen
  • Online Rental Property Manager
  • Eiendomsprogramvare Estatio

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave