Ha profesjonell utskrift i kopibutikken

Innholdsfortegnelse

Når jeg har designet en fotobok, brosjyre eller invitasjon med Scribus, sender jeg ut resultatet som en PDF og tar det med til kopibutikken. Scribus sikrer at verket skrives ut perfekt.

Hvis du klikker på PDF -ikonet på verktøylinjen i Scribus klikk, vil Scribus først sjekke forhåndspressen automatisk. Dette tester om det er problemer med dokumentet som kan påvirke utskriften. Ikke bli bekymret hvis du ser en rekke feil her: ikke alle er egentlig et problem. En tom bilderamme er helt greit hvis du ikke vil ha et bilde i det området: Rammen skrives ikke ut.

Trykkeri eller kopibutikk?

Angi PDF 1.4 -profilen. Du kan også bruke den til å lagre gjennomsiktige områder. Trykkerier godtar imidlertid ikke dette formatet, og utskriften vil være feil. Derfor begynte jeg å lagre fotobøkene mine i Kopibutikk å printe. Kopibutikker er mye mer imøtekommende og fleksible, spesielt for private kunder. Jeg er helt fornøyd med kvaliteten. Hvis du er på OK klikk, vises vinduet Lagre som PDF. Med fanen Som regel aktiver nederst Høyeste bildeoppløsning og sette dem opp 300 dpi. Ellers kan du forlate standardinnstillingene: PDF 1.4, binding igjen og så videre. de Skrifter i dokumentet du burde Legg inn alle.

Dette sikrer at skriftene ser nøyaktig like ut i utskriften som de gjør i utkastet. Med Scribus er du på den sikre siden, fordi programmet ikke engang laster inn feil skrifttyper. I området farge sett opp fotoboken din for utdata kl skriver er gitt. Du kan ignorere alle andre alternativer, inkludert alternativene i området Pre-Press. Velg en mappe og filnavn for PDF -filen og klikk Spar på datamaskinen.

Og det er det. Ut til kopibutikken!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave