Det er så lett for barn å lære å programmere

Innholdsfortegnelse

Med det veldig enkle programmeringssystemet "Scratch" kan alle enkelt lære å programmere datamaskiner. Barn har det veldig gøy her, fordi programmet er rettet mot fargerike figurer på skjermen som du har skrevet selv

Windows + Linux / tysk / åpen kildekode. Med Scratch programmerer du stort sett med musen: Kommandoblokker settes grafisk sammen i henhold til modulsystemet. Før du vet ordet av det, opprettes det raskt en sofistikert programlogikk. Programmeringsmodulene er fargerike og har knapper og fordypninger, ved hjelp av hvilke de er nøyaktig forbundet. I den nye versjonen 3.0 kan Scratch også utvides.
Fargene på blokkene representerer forskjellige aspekter ved programmering i Scratch. Det er byggesteiner for bevegelse, utseende og lyd. Blokkene i "Kontroll" -gruppen sikrer at programdeler utføres enten en gang, igjen og igjen, etter en ventetid eller under visse forhold.
Den programstyrte "malingspennen" lager datagenerert grafikk på skjermen. Under "Føl" kan du kontrollere hvordan objektene i programmet ditt reagerer på hverandre og på brukerens innspill. En stoppeklokke og grensesnitt for en mikrofon eller andre sensorer er også integrert.
Selvfølgelig kan Scratch også beregne og sammenligne tall og strenger. Variabler kan defineres for ett objekt eller for flere objekter.
Spill som Pacman eller typiske hopp-og-løp-spill kan utvikles godt med Scratch. Men lysbildefremvisninger med bakgrunnsmusikk eller lotterivarianter kan også gjøres raskt.
mer om emnet

  • Ripe

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave