Hvordan kan jeg reparere Windows Utforsker?

Innholdsfortegnelse

Spørsmål: “I det siste har jeg hatt det ubehagelige problemet at feilmeldingen Windows Utforsker har sluttet å fungere oftere og oftere og datamaskinen startes på nytt. Da kan jeg fortsette å jobbe en stund, men med mange funksjoner

Svar: Hvis Utforskeren krasjer så regelmessig, er et program vanligvis ansvarlig som har brakt en utvidelse for Utforskeren til systemet. Dette kan for eksempel være:

  • Et program som utvider Utforskeren med funksjoner for håndtering av arkivfiler
  • Et bildevisningsprogram som forhåndsviser og manipulerer bilder
  • En filbehandling som integrerer flere kommandoer for kopiering eller flytting i hurtigmenyen i Utforskeren
  • Et videoprogram som integrerer forhåndsvisningen for visse videotyper i Utforskeren

Mitt første råd er derfor å gå nøye gjennom listen over programmene du har installert og å avinstallere alt som kommer i tvil eller fjerne alle programmer du ikke lenger trenger. Du bør også deaktivere alle overflødige autostart -programmer. Mitt tips: Kanskje du kan begrense søket og først fjerne programmene du installerte umiddelbart før krasjene skjedde. I tillegg anbefaler jeg at du har sjekket Windows 7 systemfiler:

  1. For å gjøre dette, høyreklikk på Start / Alle programmer / Tilbehør / Kommandoprompt og deretter på Kjør som administrator i hurtigmenyen.
  2. I det neste vinduet skriver du inn kommandoen sfc / scannow og trykker på Enter -tasten. Windows vil deretter undersøke systemfilene og utføre reparasjoner om nødvendig. Med disse tiltakene bør du kunne frigjøre Utforskeren fra feilkilden.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave