Outlook: Avtale / oppgave fra post inkludert vedlegg

Innholdsfortegnelse

Hvis du vil sette inn innholdet i en e-post i en avtaleoppføring eller en oppgave, er den raskeste måten å gjøre dette på med å dra e-posten til "Kalender" eller "Å gjøre" -knappen

Fremgangsmåten er veldig enkel: Venstre-klikk på knappen i stedet for e-posten kalenderC. henholdsvis. oppgave for å dra, ta høyre museknapp. Så snart du slipper e-posten over knappen, vises en kontekstmeny der du har tre alternativer:

  • Kopier her som avtale / oppgave med tekst: Kopierer meldingsteksten og overskriften (emne, avsender, dato) til avtalen / oppgaven. Dette tilsvarer å dra e -posten med venstre museknapp.
  • Kopier her som avtale / oppgave med vedlegg D.: Dette gir deg en avtale eller en oppgave der hele e-posten, inkludert vedlegg, er innebygd. Med et dobbeltklikk på symbolet for e-posten åpner du e-posten og har tilgang til vedleggene.
  • Flytt hit som avtale / oppgave med vedlegg: Meldingen slettes deretter fra innboksen.

Du har to andre alternativer for avtaler:

  • Kopier her som en avtale med en lenke: I stedet for symbolet som lenker til e-posten, settes det inn et lenkesymbol i avtalen. Til slutt er resultatet det samme som med Kopier her som avtale med vedlegg.
  • Kopier her som en møteforespørsel: Dette oppretter en møteforespørsel som inneholder meldingsteksten, men ingen vedlegg.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave