Slå smarttelefonen din på og av automatisk

Innholdsfortegnelse

Med Gravity Screen slås Android -telefonen på når du henter den.

Android / tysk / Freemium. Gravity Screen bruker smarttelefonens sensorer for å slå den på og av. Dette gjør at enheten kan slås av når du legger den i lommen eller på et bord. For å slå den på igjen, ta den opp, trekk den ut av lommen eller vink hånden over den.
Appen bruker flere sensorer for dette. Ved hjelp av akselerasjonssensorene avgjør appen om mobiltelefonen flyttes. Posisjonssensoren rapporterer om den er opp ned eller på skjermen. Med nærhetssensoren oppdager enheten forskjellige situasjoner: enten den er i en lomme, på et bord eller om du vinker med hånden over den. Hvis du vrikker, slår enheten seg på, på bordet eller i lommen slår den seg av.
Å slå på med nærhetssensoren er spesielt nyttig når mobiltelefonen er i en holder, for eksempel i et fotostativ, i en bil eller på styret på en sykkel. Av / på -knappen er spesielt vanskelig å trykke på i værbestandige sykkelfester. Det kommer godt med når mobiltelefonen kan slås på med nærhetssensoren.
For at lommesensoren skal fungere, sett enheten inn i lommen ned. Eller du kan krysse av i innstillingene for Gravity Screen at dette skal fungere i alle retninger. Alternativet er spesielt interessant hvis Android oppbevares i en større pose som ikke nødvendigvis holder den vertikalt.
Noen hyller er ikke i vater, for eksempel i bilen. For å gjøre dette kan du angi en vinkel på appens bordsensor der enheten er slått av.
mer om emnet

  • Gravity Screen i Playstore
  • Gravity Screen hjemmeside

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave