Med "Systeminfo" får du all viktig systeminformasjon på et øyeblikk

Innholdsfortegnelse

Dessverre er det ingen komplett liste i Windows med all viktig informasjon om systemet ditt. En liste over denne typen er imidlertid viktig for å dokumentere systeminformasjonen din. Du trenger også denne informasjonen hvis du kontakter support

Windows har all viktig systeminformasjon, men dessverre er disse delt inn i forskjellige kategorier, for eksempel i kontrollpanelet.

Dokumentere all viktig systeminformasjon med System Info -verktøyet og lagre alle dataene i et Excel -regneark med en enkel kommando. Gjør følgende for å gjøre dette:

  1. I alle Windows -versjoner trykker du på tastekombinasjonen Windows -tast + R. I "Kjør" -linjen som vises, angir du "cmd.exe" og trykker på Enter -tasten.
  2. I kommandopromptvinduet, skriv inn kommandoen "systeminfo" og trykk Enter -tasten.
  3. Verktøyet viser nå all viktig systeminformasjon, for eksempel Windows -versjonen, BIOS -versjonen, prosessorene, produkt -ID, en oversikt over de installerte servicepakkene og mye mer.

For en bedre oversikt, lesbarhet og arkivering, anbefaler jeg at du lagrer all systeminformasjon i en Excel -tabell. For å gjøre dette, åpne en ledetekst som beskrevet i trinn 1 og skriv inn følgende kommando:

systeminfo / FO CSV> LW: \ filnavn.csv

  • > står for omdirigering av utdata til en fil.
  • LW: \ står for stasjonen, for eksempel "C: \" for den lokale harddisken.
  • står for mappen der du vil lagre Excel -tabellen.
  • Filnavn.csv står for navnet på filen. Filutvidelsen .csv er viktig.

Et eksempel: Hvis du vil sende Excel -tabellen med filnavnet "systeminfo" i mappen "C: \ Daten", er kommandoen: systeminfo / FO CSV> C: \ Daten \ systeminfo.csv

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave