Slik gjør du TV -en til en smart -TV

Innholdsfortegnelse

Installer gratis Kodi -programvare på den bærbare datamaskinen og koble den til TV -en - og smart -TV -en din er klar.

Windows + Linux / tysk / åpen kildekode. TV var i går. I dag liker vi filmer på Internett. Du kan laste ned filmer fra den elektroniske TV -opptakeren eller fra kringkasternes mediebibliotek eller se dem via streaming på YouTube. Moderne harddisker tilbyr plass til samlinger på over tusen videoer. Og slik at denne samlingen ikke bare består av en kjedelig liste over filnavn, åpner du den med Kodi.
Kodi er multimedieprogramvare som gjør en PC, bærbar PC eller til og med en Raspberry Pi til en flott underholdningsmaskin. Det er til og med et spesielt operativsystem for bringebæret der Kodi er bygget rett inn: OpenELEC. Kodi presenterer videoene dine komplett med tyske beskrivelser og omslagsgrafikk. Den sorterer automatisk serier og filmserier sammen.
Kodi styres med en app fra mobiltelefonen eller nettbrettet: Kore. Dette er mye mer praktisk enn en klassisk fjernkontroll. Appen kan åpne hele filmlisten slik at du også kan se alle miniatyrbildene og tekstene på Android -enheten din.
I tillegg til videoene på harddisken, presenterer Kodi også praktisk musikk, bilder og til og med værmeldingen på TV -en. Systemet kan utvides med et stort antall utvidelser. Værmeldingen er en slik utvidelse, andre mottar YouTube eller TV -kanaler. Andre utvidelser introduserer en omfattende søkefunksjon eller mottar Internett -radioer.

mer om emnet

  • Kodi
  • Kore
  • OpenELEC
  • OnlineTV -opptaker
  • MediathekView

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave