Hvordan kan jeg eliminere denne registerfeilen permanent?

Innholdsfortegnelse

Spørsmål til redaktøren: “Jeg bruker CCleaner til å rydde opp og rydde opp i Windows 7 regelmessig. Når du rydder opp i registret, vises feilen (ActiveX / COM-feil CIS.Cis- DebugInjector-{BBB01528-20FE-4bc2-9D26-C70E3ABB- 9CD19}

Svar: CCleaner -programmet har noen veldig nyttige funksjoner for å rydde opp i harddisken eller Windows -systemet, og jeg anbefaler det alltid for dette formålet. Funksjonen for å "rydde opp" i registret er imidlertid ikke inkludert, fordi Windows -registret ikke trenger å bli ryddet opp eller ryddet opp.

Oppryddingen var nødvendig i Windows 95 -dager (for godt 20 år siden) fordi det var en øvre grense for størrelsen på Windows -registret. Med intensivt brukte systemer kan du forhindre at denne øvre grensen overskrides ved rengjøring. I dag eksisterer denne grensen ikke lenger, og alle datamaskiner er så raske at noen få kilobyte (eller til og med megabyte) data i registret gjør absolutt ingen forskjell.

I denne forbindelse trenger du ikke å bli forvirret av den antatte registerfeilen. Så lenge systemet ditt fungerer som det skal, er alt bra.

Jeg anbefaler deg å ikke bruke oppryddingsfunksjonen i fremtiden, fordi enhver manipulering av registret alltid medfører en (med CCleaner lav) gjenværende risiko for å skade systemet.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave