Tilpass hurtig tilgangslinjen i Outlook 2007

Innholdsfortegnelse

Slik legger du til flere knapper i hurtig tilgangslinjen i Outlook 2007 eller fjerner knapper som ikke er nødvendige.

I motsetning til andre applikasjoner fra Office 2007 -pakken, har Microsoft bare delvis endret endringene i driften i Outlook 2007: I de forskjellige programmodulene kan du fremdeles finne de vanlige menylinjene og "Standard" og "Utvidede" verktøylinjer - for tilpasning verktøylinjene og menyene er de samme som i tidligere versjoner av Outlook.

På den annen side finner du flerfunksjonslinjen i dialoger som "Ny e-postmelding", "Ny avtale", etc. Og du kan ikke endre det med innebygde verktøy.

Det du kan endre er hurtig tilgangslinjen. Dette er verktøylinjen som vanligvis ligger øverst i vinduslinjen i den respektive dialogboksen: Knapper for "Lagre", "Angre", "Gjenta", "Forrige element" og "Neste element" er forhåndsinnstilte; Avhengig av dialogboksen kan du legge til flere knapper.

Denne hurtig tilgangslinjen kan utvides med flere knapper; Motsatt kan knapper som ikke er nødvendige også fjernes. Du kan også plassere linjen under båndet for lettere tilgang.

Outlook 2007 tilbyr to alternativer for redigering av hurtig tilgangslinjen

  • Via pilknappen på høyre kant av linjen

  • Via redigeringsalternativene

Den enkleste måten å justere hurtig tilgangslinjen er via den svarte pilen: Klikk på pilen og kryss av en av kommandoene for å legge den tilhørende knappen til linjen. Fjern omvendt haken foran kommandoer som linjen ikke skal inneholde knapper.

Ytterligere knapper er tilgjengelige for valg via oppføringen "Ekstra kommandoer" (da vises den samme dialogen som for redigeringsalternativene).

Du kan også bruke menyen til å flytte hurtig tilgangslinjen under multifunksjonslinjen.

Hvis du vil sette inn knapper for andre kommandoer enn de som er oppført i rullegardinmenyen i hurtig tilgangslinjen, gjør du som følger:

1. Åpne "Ekstra kommandoer" -oppføringen i menyen. Eller klikk på den fargede knappen i øvre venstre hjørne av dialogboksen ("Office -knapp"), deretter på "Editor -alternativer" og til slutt på "Tilpass".

2. Under “Velg kommandoer”, velg enten “Alle kommandoer” eller kategorien som kommandoen du leter etter ligger på.

3. Merk deretter ønsket kommando i feltet nedenfor og flytt den tilhørende knappen til hurtig tilgangslinjen med "Legg til".

4. Du bestemmer plasseringen av knappene i linjen ved hjelp av de to piltastene til høyre.

5. Knapper du ikke trenger i hurtig tilgangslinjen kan slettes med "Fjern".

6. Når du er ferdig, lukker du dialogboksen.

Outlook bringer ferdige knapper for menykommandoene og kommandoene fra fanene og bruker dem automatisk. Du kan ikke endre dette.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave