Er det en bestemt Windows 7 -driver for Agfa -skannere?

Innholdsfortegnelse

Spørsmål: “Jeg har eid en Agfa flatbed -skanner, Snapscan 1212U, siden 1998. Finnes det en Windows 7 enhetsdriver for dette? Og jeg vil gjerne bruke Windows Media Player 10 under Windows 7 igjen, fordi jeg likte de nyere versjonene

Svar: Først og fremst noen dårlige nyheter: Dessverre er det ingen Windows 7 -driver for Agfa -skanneren; den siste driveroppdateringen for Windows XP ble utgitt i 2001. Agfas fotodivisjon gikk konkurs i 2005 - det vil si i Windows XP -tiden - og det har ikke blitt utviklet nye drivere eller enheter for PC -markedet siden den gang.

Den gode nyheten: Det er "VueScan" skanneprogram, som støtter et stort antall vanlige (gamle) skannermodeller, inkludert Agfa Snapscan 1212u. Med det kan alle viktige skanneoppgaver utføres.

Windows Media Player 10 er dessverre bare beregnet for Windows XP, Windows 7 tillater ikke installasjon. I denne forbindelse har du ikke annet valg enn å bli venner med den nåværende versjonen 12 av Windows Media Player. Alternativt kan du prøve et av de mange andre spillerprogrammene som er gratis, for eksempel "VLC Player". Fordelen: Programmet har et stort antall forskjellige kodeker for problemfri avspilling av alle viktige og populære video- og lydformater.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave