Ulike volumer av Windows og applikasjoner

Innholdsfortegnelse

Spørsmål til redaktøren: “Når jeg spiller musikk med Windows Media Player, er volumet greit. Situasjonen er en annen når du spiller av videoer i nettleseren - da er det altfor stille selv ved fullt volum. Hvordan kan det være?".

Svar: Bruk volumkontrollen til å justere volumet for hele systemet, ikke det aktive programmet. Imidlertid har Windows 10 en funksjon med lydmikser som du kan stille inn volumet for forskjellige programmer og for selve systemet. Her vil det være roten til det onde.

Høyreklikk på "høyttalersymbolet" i nedre høyre hjørne av systemstatusfeltet. Klikk deretter på "Open volume mixer". Du vil se minst to kontroller her: en for høyttalere (det generelle volumet) og under Programmer den ene for systemlyder. For alle andre aktive programmer som for øyeblikket kan spille av lyd (f.eks. Når en video kjøres i nettleseren), vises en annen volumkontroll. Hvis bare ett program er for stille eller for høyt, for å øke volumet, hold nede museknappen og dra glidebryteren opp til den er høy nok.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave