Legg til knapper på verktøylinjen

Innholdsfortegnelse

Slik utvider du verktøylinjene i Outlook med knapper for menykommandoer.

Outlook har to verktøylinjer med knapper for viktige funksjoner: standarden og den utvidede verktøylinjen. Sammensetningen av standardverktøylinjen avhenger av den respektive Outlook -modulen.

Som i andre Office -programmer kan du legge til flere knapper for menykommandoer i verktøylinjene i Outlook. Gjør følgende for å gjøre dette:

1. Bytt til modulen der de nye knappene skal være synlige.

2. Kall kommandoen "Verktøy, tilpass".

3. Åpne kategorien "Kommandoer".

4. "Kategorier" -feltet inneholder Outlook -menyene, verktøylinjene og "Makroer" -oppføringen. Her velger du menyen som inneholder kommandoen du vil definere en knapp for.

5. Se nå etter ønsket menykommando i feltet "Kommandoer".

6. Klikk på kommandoen, hold nede venstre museknapp og dra kommandoen med musen til ønsket posisjon i en av verktøylinjene (for eksempel i "Avansert"). Der "slipper" du kommandoen - Outlook setter inn en ny knapp med kommandonavnet eller ikonet for den. I Outlook 2007 er det et ikon for kommandoen, ikke i tidligere versjoner.

7. Hvis du vil legge til flere knapper, gjentar du trinn 4 til 6. Hvis du vil endre navnene på knappene eller ikonene, fortsetter du som beskrevet her eller her (hopp over det første trinnet i begge beskrivelsene).

8. Så snart du er ferdig, lukker du "Tilpass" -dialogboksen.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave