Gratis brennende program for Windows 7, Vista og XP

Innholdsfortegnelse

Windows 7 har en innebygd brennfunksjon - som forgjengeren Windows Vista. Men CDer og DVDer kan ikke brennes komfortabelt med de innebygde verktøyene, og derfor bør du ta en titt på det gratis CDBurnerXP-brenningsprogrammet

Med CDBurnerXP kan du brenne data -CDer og DVDer samt lyd -CDer. Du kan avgjøre om det skal være en kort pause mellom de enkelte sporene eller om ett spor skal følge det neste sporet. Mange brennende programmer inkluderer automatisk en pause på ca. 2 sekunder for lyd-CDer, noe som selvfølgelig er det absolutte må-ha når det gjelder fest-CDer som du setter sammen selv.

Du kan også lage oppstartbare medier og brenne og lage ISO -filer. Alle brente CDer og DVDer kan kontrolleres umiddelbart etter brenningsprosessen, slik at du er trygg fra ubehagelige overraskelser.

Last ned fra CDBurnerXP: http://cdburnerxp.se

Merk: Ikke la det forvirrende navnet forvirre deg: CDBurnerXP er ikke bare kompatibel med Windows XP, men også med Vista og Windows 7. På grunn av den store suksessen med sitt brennende program, har utvikleren bare bestemt seg for å beholde det opprinnelige navnet.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave