Informasjon om virustrusler og oppdateringer

Selv om du regelmessig gjør Windows -systemet ditt sikrere med oppdateringer, kan angripere gjøre datamaskinen din "syk". Fordi det ligner på hvordan patogener angriper menneskekroppen, dataprogrammer av typen virus, ormer og Tr

I tider hvor PCer er permanent online, øker risikoen for at ondsinnede programmer i hemmelighet ligger på datamaskinen din eller at hackere får uautorisert tilgang. For å effektivt beskytte din PC og hjemmenettverk mot angrep fra Internett, er effektive sikkerhetstiltak avgjørende for systemet ditt.

Sørg for å bruke en virusskanner med en bakgrunnsmonitor. I tillegg er en brannmur og aktuelle oppdateringer obligatoriske. Du bør også skaffe deg informasjon om den nåværende sikkerhetssituasjonen på Internett og den nåværende virustrusselen.

Sjekk ut Microsofts sikkerhetsside

Microsoft tilbyr en sikkerhetsside med de siste virustruslene. På denne siden finner du også en beskrivelse av skadelig programvare og de siste oppdateringene for Microsofts sikkerhetsprogrammer.

TIPS! Sikkerhetsprogramvareprodusenten Avira gir ytterligere informasjon om nåværende virustrusler og et omfattende malware -leksikon.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave