Smarttelefon med eSim: Fordelene med eSim for kontoret og hjemmekontoret

I hjemmekontoret tilbyr eSim klare fordeler i motsetning til sine eldre forgjenger. Men hva er eSim egentlig? Og med hvilke smarttelefoner kan den brukes?

Hva er et eSim?

ESIM innebygde abonnentidentitetsmodul (engelsk for "innebygd abonnentidentitetsmodul") har siden 2015 vært en standardisert metode for sikker lagring og håndtering av abonnentinformasjon i en mobiltelefonterminal. ESIM erstatter de klassiske SIM -kortene helt.

Siden eSIM støttes i Tyskland av nettoperatørene Telekom, Vodafone og Telefónica Deutschland og tilsvarende enheter allerede tilbys, kan 2022-2023 være "året for eSIM". For mobilkunder har det flere fordeler å bytte til en enhet med eSIM -støtte: Frem til nå var det nødvendig å kjøpe et SIM -kort eller få det sendt til deg. Dette er fullstendig eliminert med eSIM.

Mobiltelefonkunden kan når som helst bli kunde hos en mobiltelefonleverandør online og bruke mobiltelefonen umiddelbart i det bookede nettverket i henhold til kontrakten (termin eller forhåndsbetalt / volumkontrakt). Det er ingen tulling når du setter inn SIM-kortet og de irriterende forskjellene mellom mikro-SIM og nano-SIM-formater, som må tas i betraktning avhengig av mobiltelefonen. Dette er også en fordel for produsenten, fordi den plasskrevende og følsomme monteringsmekanismen til SIM-kortet kan elimineres fullstendig. ESIM muliggjør i utgangspunktet parallell bruk av to tariffer / to tall / to nettverk.

Med andre ord: den klassiske “dual SIM” -funksjonen flytter inn på alle mobile enheter med eSIM. Dette gjør det spesielt enkelt å skille privat og profesjonell enhetsbruk med bare én enhet.

Hva bør du passe på når du bruker eSIM?

En passende mobilenhet er nødvendig for å bruke eSIM -funksjonen. Dette gjelder Apple fra iPhone XR og Google fra Pixel 3. Samsungs Galaxy S20 har også eSIM om bord i alle varianter. Den første smarttelefonen helt uten SIM-kortspor er Motorola Razr2021-2022. Det er forventet at nye smarttelefoner vanligvis ikke lenger har et SIM -kortspor om noen år. Det er ingen aktiverings-, forsendelses- eller behandlingsgebyrer med eSIM. En eksisterende internettforbindelse (f.eks. Via WLAN) er nødvendig for å aktivere et eSIM i en enhet.

Fordelene med eSIM for kontoret og hjemmekontoret

  1. ESIM gjør en mobiltelefon til en fullverdig utvidelse til et online telefonsystem (virtuelt telefonsystem). Du kan fortsette å bruke gjeldende mobiltelefontariff samtidig.

  2. I mange selskaper representerer selskapets mobiltelefoner tungvint enhetsadministrasjon (MDM). ESIM kan leveres av arbeidsgiveren, en ekstra "jobbmobil" er ikke lenger nødvendig. Med eSIM får "ta med din egen enhet" det siste løftet.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave