Vis negative tidsverdier i Excel -tabeller

Innholdsfortegnelse

Slik viser du negative tider i Excel -regnearkene

Hvis resultatet av en tidsberegning er under null, kan ikke Excel vise det resulterende tallet. I stedet kan diamanter sees i cellen. Excel fortsetter å beregne med de negative tidene, men de vises ikke.

Følgende figur viser hvordan dette kan se ut ved hjelp av eksemplet på timebalansering:

Dessverre er det ingen metode for å beregne negative tider i Excel uten bivirkninger.

Hvis du vil se negative tider som tidsverdier med et minustegn, vil en omvei hjelpe deg. Lag en hjelpekolonne ved siden av timekolonnen. Bruk følgende formel i denne hjelpekolonnen:

= IF (D2 <0; "-" & TEXT (-D2; "hh: mm"); D2)

Denne formelen endrer bare resultatet av tidsforskjellen hvis den er negativ. I dette tilfellet blir det omgjort til en positiv tid. Formelen plasserer et minustegn foran cellen for visningsformål. Følgende figur viser hvordan resultatet ser ut:

Slik at du får det utseendet du vil ha, formater cellen rettferdig. Angi et tallformat fra kategorien TID hvis Excel viser tall mellom 0 og 1 i cellen i stedet for tidsverdiene.

Vær oppmerksom på at de negative tidene bare vises. Du kan ikke lenger beregne med resultatene. Dette er fordi cellene som ser ut som et negativt tall for Excel, er tekstverdier. Se derfor fremdeles til de beregnede tidsverdiene fra kolonne D for ytterligere beregninger.

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave