Utform matematiske formler - Bemerkelsesverdig

Innholdsfortegnelse

Med den smarte MarkDown -editoren skriver du inn formler i tekstformat - programmet konverterer dem til et sylskarpt formelsett.

Linux / engelsk / åpen kildekode. ReMarkable er en redaktør som du kan designe tekster med enkle formateringssymboler med. Slik er a

Understrek med enkle bindestreker
-------------------------------------------
en

Overskrift.

To stjerner til høyre og venstre for et ** ord ** angir dette ordet fett. I tillegg til disse to eksemplene er det en rekke andre alternativer. Den store fordelen med Markdown er at i motsetning til HTML, er teksten fortsatt lesbar.
I tillegg til markdown for tekster, behersker ReMarkable også formelsettet ved hjelp av MathJax. Skriv inn en formel som tekst, for eksempel slik:
\ [x = {-b \ pm \ sqrt {b 2-4ac} \ over 2a} \]
ReMarkable lager den ferdige formelen fra dette. Syntaksen til tekstformen er ikke helt selvforklarende, men læringskurven er verdt hvis du ofte trenger matematiske formler i tekstene dine. For eksempel, i formelen ovenfor, betyr delene:
\ [\] omslutter formelen. Dette vil skille formelen fra teksten og sentrere den. Hvis formelen skal vises innenfor en tekstlinje, bruker du runde parenteser i stedet for firkantede parenteser.
\ pm betyr pluss minus.
\ sqrt er kvadratroten.
\ over oppretter en brøkdel.
mer om emnet

  • Bemerkelsesverdig
  • MarkDown
  • MathJax syntaks

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave