Sikre PC -sikkerhet: Hvordan kan jeg fortsette å bruke Windows Vista trygt?

Innholdsfortegnelse

Finn ut her hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg

Microsoft avsluttet utvidet støtte for Windows Vista 11. april 2022-2023. Dette betyr at du ikke lenger vil motta oppdateringer for Windows Vista. Nyoppdagede sikkerhetsproblemer i Windows er ikke lenger stengt for Windows Vista.

En PC med Windows Vista er derfor ikke lenger sikker. Slutt å koble PC -en til internett. Ikke bruk PCen i et nettverk med andre PCer hvis de er koblet til Internett.

Du har nå disse to alternativene for å få en sikker PC igjen:

  • Du kjøper en Windows 7 -lisens og installerer den som en oppgradering på PCen. Prisen er under € 20. Programmene og filene dine beholdes når du bytter til Windows 7. For å være på den sikre siden, ta imidlertid en sikkerhetskopi av dataene dine før du oppgraderer.
  • Du kjøper en ny PC med Windows 10 og overfører dataene fra din gamle PC til den nye PCen. En ny PC er mye dyrere enn en Windows 7 -lisens, men en nåværende PC fungerer også betydelig raskere enn en enhet som er over seks år gammel.

Min anbefaling: Hvis PC-en din fungerer stabilt under Windows Vista og raskt nok for dine krav, velger du den mest kostnadseffektive løsningen og oppgraderer til Windows 7 med din nåværende PC. Microsoft vil levere sikkerhetsoppdateringer for Windows 7 frem til 14. januar 2022-2023. Så du kan trygt bruke PC -en med Windows 7 i ytterligere to år.

Hvis du vil lære mer om oppdatering til Windows 7 eller Windows 10, kan du prøve det nå uten risiko "PC -kunnskap for eldre" - klikk her!

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave