Sendes på nytt for e -post

Innholdsfortegnelse

Bruk oppfølgingsfunksjonen til å merke e-postmeldinger for ny innsending.

Spørsmål: Sjefen min skriver alltid ut viktige e-poster og legger dem i innboksen slik at han ikke glemmer at han fortsatt må svare eller på annen måte reagere. Det kan sikkert være enklere - ikke sant?

Svar: Avhengig av hvor langt det er til skriveren, er det absolutt raskere hvis det oppretter en oppgave med en påminnelse i Outlook.

I Outlook 2007/2010 er det enda enklere: Her er det bare å bruke sporingsfunksjonen. Det er også forhåndsdefinerte oppfølgingsdatoer som Today; I morgen eller denne uken. I tillegg - og dette sparer deg for å gå inn i en oppgave - kan oppfølgingsoppføringene også sees i oppgavelisten.

For oppfølgingen er det lurt å angi et varsel for e-posten som er merket for oppfølging. Outlook minner deg deretter om oppgaven på det definerte tidspunktet. Fra og med Outlook 2007 fungerer varselet også riktig for e-poster som er sortert i en mappe (Outlook 2003 viser bare påminnelser for e-poster som er i innboksen).

E-postmeldinger merket for oppfølging er merket med et farget flagg i innboksen og mappene. I Outlook 2007/2010 er fargene allerede knyttet til avtaler som "I dag", "I morgen", etc.

Slik legger du til et farget flagg i en e -post i Outlook 2007/2010:

1. Høyreklikk på den og åpne kommandoen "For oppfølging".

2. Velg fargen du ønsker.
Hvis du skulle bli minnet om oppgaven, velger du "Legg til påminnelse" i stedet, bestemmer deg for en farge i "Etikett" -feltet (ved å velge det tilhørende navnet) og angir tidspunktet for påminnelsen.

E-postene som er merket for oppfølging, forblir i mappen der du lagret dem. Du vil også finne en oppføring for dette i oppgavelisten.

Et klikk på flagget ved siden av e-posten slår den av igjen og markerer oppgaven som "ferdig".

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave