Forhindre og fikse USB -feil under Windows 7 med den siste feilrettingsoppdateringen

Innholdsfortegnelse

USB -grensesnittet (Universal Serial Bus) er nå standardtilkoblingen for alle typer eksterne enheter til din PC eller bærbare. Dette betyr imidlertid ikke at USB -grensesnittet fungerer spesielt feilfritt, det er snarere motsatt de

Microsoft har nå lansert en valgfri oppdatering for USB -grensesnittet for Windows 7, som løser en årsak til problemer når du installerer nye drivere for USB -enheter. Feilen er at binære filer i noen USB -drivere ikke lenger oppdateres etter installering av ServicePack 1 for Windows 7. Dette påvirker for eksempel de binære filene Usbport.sys, Usbehci.sys og Winusb.sys, som ikke kan kopieres til riktig målplassering under installasjonen av driverne.
For å installere feilrettingsoppdateringen, som er tilgjengelig på tysk og engelsk, kan du finne all informasjonen du trenger på siden http://support.microsoft.com/kb/2529073/de. Vær oppmerksom på at den tyske teksten der genereres av en automatisk oversettelse. Alternativt kan du få denne oppdateringen fra Microsoft Update -nettstedet http://Update.Microsoft.com eller direkte fra Windows Update. For å gjøre dette, klikk på "Start", deretter på "Alle programmer" og deretter på "Windows Update".

Du vil bidra til utvikling av området, dele siden med vennene dine

wave wave wave wave wave